Tiedustelut, puh.+358 3212 5505

Gallery

Kuvat ja tarinamme / Photos and our Story

#Bistrovenla on Instagram

   Load More

   Tarinamme, Our Story

   Venla on tyylikäs, A-oikeuksin varusteltu, Eurooppalainen kahvila-ravintola Tampereen ydinkeskustassa. Bistro Venlassa on n.80 istumapaikkaa sisällä, sisältäen 16 istumapaikkaa katetulla, lämpimällä sisäpihalla sekä 10 aurinkoista ulkoterassipaikkaa. Venla-nimi on peräisin Aleksis Kiven kirjasta Seitsemän veljestä, jossa Venla oli työteliäs ja suosittu naapurintyttö.
   Venla on perustettu vuoden 2001 heinäkuussa. Venla vaihtoi omistajaa 2012 ja uusien omistajien myötä tilat remontoitiin ja sisustettiin täysin uudelleen. Uuden sisutuksen myötä ravintolasta tuli entistä viihtyisämpi ja tunnelmallisempi.
   Venlassa on iloinen, ystävällinen ja nopea palvelu! Meille on erittäin tärkeää, että asiakkaat viihtyvät ja saavat aina erinomaista ja ammattitaitoista palvelua.
   Päätuotevalikoimaan kuuluvat runsaat ja  aina tuoreista raaka-aineista valmistetut  salaattiannokset. Valikoimastamme löytyvät myös erittäin suurta suosiota saavuttaneet lämpimät salaattiannokset, erilaiset uuniperuna- ja tortilla-annokset sekä lämpimät pasta-salaattiannokset.  Lisäksi meiltä saa ihanat suolaiset ja makeat leivonnaiset sekä erilaiset smoothiet.
   Panostamme laadukkaisiin viineihin ja sesongin mukaan vaihtuviin ihaniin kuumiin sekä kylmiin drinkkeihin.
   Pyrimme kehittämään jatkuvasti uusia, mielenkiintoisia tuotteita sekä ihania makuelämyksiä.
   Tervetuloa!

    

   Kuvat, Photos